[图文] ◥◣岳凝峰无题图文◢◤彼岸妖魔

头像被屏蔽
楼主
提示: 该帖被管理员或版主屏蔽
收藏收藏1 分享淘帖 支持支持 反对反对 赞赞(0)
【论坛近期活动汇总】

沙发
沙发

楼上的

瓜瓜你给我下来
只剩板凳咧

广告时间

啊?????????

第一页

偶像!

Eva艾娃   ­

­

6:30 winter morn   ­

凄清冬日 ­

Snow keeps falling, silent dawn   ­

雪依旧在落 静静地旋转   ­

A rose by any other name   ­

她的玫瑰依在了别人的臂弯   ­

Eva leaves her Swanbrook home   ­

Eva挥手 再也不见她天鹅湖边的温暖   ­

­

A kindest heart which always made   ­

善良是神赐予的枷锁   ­

Me ashamed of my own   ­

我多么羞愧于我的所得   ­

She walks alone but not without her name   ­

她孤独的离开 除了她的名字什么也不依赖   ­

­

­

Eva flies away   ­

Eva和风轻舞   ­

Dreams the world far away   ­

去梦见过的那个遥远的国度   ­

In this cruel children's game   ­

在孩子们不流血的战争里   ­

There's no friend to call her name   ­

童真的人儿合伙掠去了她的名字   ­

Eva sails away   ­

Eva扬帆驶向很远很远的地方   ­

The Good in her will be my sunflower field   ­

亲爱的她是如向日葵般美好的孩子   ­

­

Mocked by man to depths of shame   ­

舔着恶魔唾液的人们容不得纯洁   ­

Little girl with life ahead   ­

我的天使她没有放弃世界   ­

For a memory of one kind word   ­

为了圣诗里传唱的梦幻的乐园   ­

She would stay among the beasts   ­

她把脚印留在野兽的旁边   ­

Time for one more daring dream   ­

钟声敲来了另一个梦的时代   ­

Before her escape, edenbeam   ­

折翼之前 伊甸之光庇佑处   ­

We kill with her own loving heart   ­

我们用她的爱展开了杀戮   ­

­

­

Eva flies away   ­

Eva和风轻舞   ­

In this cruel children's game   ­

在孩子们不流血的战争里   ­

There's no friend to call her name   ­

童真的人儿合伙掠去了她的名字   ­

Eva sails away   ­

Eva扬帆驶向很远很远的地方   ­

The Good in her will be my sunflower field   ­

亲爱的她是如我太阳花般美好的孩子 ­

真高产啊~

图呢.. ~~ ~~

定妆照片 更新完毕

真有时间

梅兰芳版的逍遥生……(那个粉墨登场的心魔

第一页
长安保卫战中
看你的帖子完后去控制下发现宝宝飞掉了

真高产啊真高产啊真高产啊真高产啊真高产啊真高产啊真高产啊真高产啊真高产啊

头像被屏蔽
提示: 该帖被管理员或版主屏蔽